Seven Sisters – The Cauldron and the Cross

13 abr., 2020 | Ressenyes

seven sisters the cauldron and the cross

Aquest disc és, des del meu punt de vista, una d’aquestes obres que fan que valgui la pena continuar escoltant grups nous.

Seven Sisters practiquen un heavy metal molt tipus Iron Maiden, molt clàssic. No obstant això ho porten al seu terreny introduint elements del power metal i unes melodies grandioses amb un segell força personal.

Aquest The Cauldron and the Cross és el seu segon album. Personalment, el meu tema preferit és Parting the Mists, que és una peça de heavy metal místic preciosa. També destacaria totes les altres encara que, per esmentar-ne algunes, la que obre, The Premonition, o Once and Future King, Turning of the Tide i la balada Oathbreaker.

Esment a banda mereixen les 2 últimes peces homònimes dividides en primera i segona part. 15 minuts de Heavy Metal èpic de gran qualitat i inspiració.

En definitiva, un discasso per a amants de la bona flegma èpica. En directe bé, els vaig veure a Madrid al costat dels Haunt i em vaig fer 500 km d’anada i 500 de tornada per a veure a aquests i em va valdre la pena. Ja us dic que és un disc que m’encanta.

Segueix El Rock-Òdrom a Telegram!

Pots llegir aquesta ressenya en castellà a The Sentinel

Quico Vicens - Picatto Gual

Col·laborador d'El Rock-Òdrom

Soc il·lustrador i aquí teniu el meu Portofolio: https://www.artstation.com/quicovicenspicatto

0 Comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menú